Vacature YIP Group

 
DE YIP GROUP
Hoofdactiviteit van de onderneming is de exploitatie van horecagelegenheden op toplocaties. De Yip Group biedt, sinds haar oprichting in 1989, met succes haar gasten een onvergetelijke ervaring, voornamelijk via haar prominente locaties aan de hoofdstedelijke Dam.
De Yip Group gelooft in het bieden van hoge kwaliteit, omgeven door luxe en comfort, om het leven en de mooie momenten te ervaren, te midden van geweldige service en entertainment op triple A-locaties.

MISSIE & DOELSTELLINGEN
Bij de Yip Group staat de beleving van de gast centraal. Het is onze missie om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden door middel van excellente service met een persoonlijke benadering. Met meer dan 400 vaste medewerkers zijn de drijvende kracht achter het enthousiasme dat nodig is om gastloyaliteit op te bouwen en in stand te houden. Binnen de organisatie streven wij ernaar om teams te creëren die dagelijks met passie en toewijding werkzaam zijn op de verschillende locaties. Mede dankzij deze inzet zijn wij in staat geweest jaarlijks meer dan een miljoen gasten te voorzien van entertainment, service en kwaliteit.

WAAROM DE YIP GROUP?
De Yip Group biedt een afwisselende baan in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je wordt onderdeel van een enthousiast team en er zijn tal van mogelijkheden om jouw carrière binnen de horeca vorm te geven. Wij helpen je graag met je ontwikkeling en bieden regelmatig trainingen en cursussen aan. Wij waarderen onze medewerkers en bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

MEDEWERKER BAR – BEDIENING – RESTAURANT
Als medewerker bar-bediening-restaurant ben jij het visitekaartje van de zaak en het aanspreekpunt voor onze gasten. Samen met jouw team werk je aan één doel: een geweldige beleving voor de gast creëren door perfecte service verlenen. Ben jij een teamspeler, heb jij passie voor gastvrijheid, en staat beleving, kwaliteit en service bij jou op nummer 1? Dan zijn wij op zoek naar jou!

MEDEWERKER KEUKEN
Wij zijn opzoek naar enthousiaste collega’s met passie voor het vak om ons keukenteam te versterken. Je wordt onderdeel van een bevlogen en enthousiast team, waarin je inzet en mening gewaardeerd worden. Tevens bieden wij een prettige werkomgeving op een bijzondere locatie. Weet jij je hoofd koel te houden bij hectiek, kun jij goed communiceren met collega’s en heb jij een flexibele instelling? Solliciteer dan via het onderstaand sollicitatie formulier.

OVERIGE POSITIES
Denk jij op een andere manier een bijdrage binnen de Yip Group te kunnen leveren? Ambieer je een andere positie binnen de Yip Group? Stuur dan je open sollicitatie naar crew@yipgroup.com

SOLLICITEER
Wij nemen de sollicitatie alleen in behandeling wanneer deze voorzien is van motivatie en CV met actuele kleuren foto.
 


    IT'S NOT ABOUT WHERE YOU GO, IT'S ABOUT WHERE YOU STAY!
    | Yip Holding BV | Yip Group BV | Yip Concept BV | Yip Global C.C.F. BV | Yip PR & Events BV | Yip Joint Ventures BV | Yip Real Estate BV |
    | +31 20 888 88 88 | info@yipgroup.com | Privacy statement |